Wimperextentions

Wimperextentions worden met verschillende technieken aan de eigen wimperhaartjes bevestigd. De extentions zorgen voor lengte en een prachtig volume. Het is afhankelijk van de techniek en de groeicyclus van de wimperharen hoelang je ervan kunt genieten.

Wimpers bepalen samen met de wenkbrauw voor een groot deel je uitstraling. Wimperextentions geven je een mooi opgemaakte uitstraling zonder dat je mascara hoeft aan te brengen.

Wimperextentions worden haartje voor haartje op de eigen wimpers aangebracht, waardoor een frisse en natuurlijke look ontstaat. Er zijn verschillende technieken. Bij de One by One techniek wordt er één extention aan het haartje geplaatst. Bij de volume techniek worden er meerdere extentions aan één wimperhaartje geplaatst, op deze manier wordt er een voller volume gecreëerd.

Wat kun je verwachten?

Aan het begin van de behandeling bespreek ik de wensen en verwachtingen. Als eerst worden de wimpers schoongemaakt en ontvet. De wimpers aan de onderkant worden afgeplakt en ik ga beginnen met het plaatsen van de extentions. Ze worden met een speciale lijm aan de wimpers geplakt. Deze lijm is waterproof, het advies is wel altijd om de wimpers 24 uur niet nat te laten worden zodat de lijm goed kan opdrogen. Na de behandeling krijg je een borsteltje mee waarmee je de wimpers kunt kammen en je krijgt tips hoe je de wimpers het beste kunt onderhouden.

Goed om te weten:

  • Het plaatsen van de wimperextentions is geheel pijnloos, het neemt wel wat tijd in beslag. Per oog worden er ongeveer 70 haartjes geplaatst. Het plaatsen van een nieuwe set wimperextentions neemt 90 tot 120 minuten in beslag. Dit is afhankelijk van de gekozen techniek.
  • Pas op met het gebruik van olie. Door olie kunnen de wimperextentions eerder loslaten. Het is wel belangrijk de wimpers te reinigen met olie vrije reiniging, deze biedt ik ook aan in mijn salon. Als de wimpers goed verzorgd worden kun je er wel tot 4 weken lang plezier van hebben.
  • De eigen wimpers hebben een groeicyclus en vernieuwen 1 keer in de maand. Om mooie volle wimperextentions te behouden adviseer ik om iedere 2 tot 4 weken de wimpers op te laten vullen. Natuurlijk is het ook mogelijk om ze eenmalig te laten plaatsen voor een speciale gelegenheid.

 

Wimperextentions

Nieuwe set one by one            € 72,50
Opvullen binnen 2 weken      € 2950
Opvullen binnen 3 weken      € 39,50
Opvullen binnen 4 weken      € 49,50

Wimperextentions

Nieuwe set volume                  € 87,50
Opvullen binnen 2 weken      € 39,50
Opvullen binnen 3 weken      € 49,50
Opvullen binnen 4 weken      € 59,50